​ ​ ​ ​ PE6 6.1.0.0. installation problem
Results 1 to 4 of 4

Thread: PE6 6.1.0.0. installation problem

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Anjou
    Posts
    407

    Default PE6 6.1.0.0. installation problem

    Hi,

    I have two computers on which I updated PE6 to the latest version 6.1.0.0. :

    • desktop computer - Win 10 : no problem
    • portable computer - Win 7 pro - a security problem raised by the antivirus software (ZwWriteVirtualMemory) forced it to delete PE6


    Both of them are protected by Trend Micro internet security.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Anjou
    Posts
    407

    Default

    Second attempt, failed along with an other alert message : HEU_AEGISCS230

    I am unable yet to get more information on the trend Micro website

  3. #3
    Technical Support
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    UK
    Posts
    24,373

    Default

    This seems to be a false positive from the Anti-Virus software. I have no idea why it triggered on one but not the other.

    I installed on Windows 7 Pro and have no problems but that's using a different AV.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Anjou
    Posts
    407

    Default

    This seems to be a false positive
    Probably. I have submitted the problem to the Trend Micro technical support. Meanwhile, I placed PE6 on the exception list.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •